Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ziyech was wellicht betere optie geweest dan die 80 miljoen uit te geven'

Laatste update:

"Bij Liverpool misschien niet, die zijn wel erg sterk op dit moment. Manchester City en Liverpool zijn nu de twee sterkste clubs van Engeland", steekt Solhekol van wal in gesprek bij Voetbal International. "Maar ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van de manier waarop Ziyech vorig seizoen tegen Tottenham Hotspur speelde in de halve finale van de Champions League. Wat mij betreft ziet hij er echt uit als iemand die in de Premier League zou kunnen spelen."

Ziyech over speciale klik: 'We hoeven elkaar maar aan te kijken'

"Hij heeft Kieran Trippier een zware avond bezorgd en hij is een van de beste rechtsbacks in het Engelse voetbal. Ik twijfel er dan ook niet aan dat Ziyech zich aan zou kunnen passen aan het Engelse spel en voor alle topclubs, op misschien Liverpool en Manchester City na, zou kunnen spelen", gaat de journalist verder.

Ziyech werd afgelopen zomer in verband gebracht met een overstap naar Arsenal, maar van een transfer kwam het uiteindelijk niet. "Ik weet dat Arsenal in de zomer naar Ziyech heeft gekeken, maar uiteindelijk besloten zij om tachtig miljoen euro neer te leggen voor Nicolas Pépé", gaat Solhekol verder. "Nu denk je dat Ziyech misschien een betere optie was geweest."

Denk jij dat Hakim Ziyech in de toekomst in de Premier League terecht zal komen?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
20
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
11
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties