Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech weigerde grote Europese clubs: 'Ik heb nog nooit zoveel gevlogen'

Laatste update:

De belangenbehartiger twijfelt er niet aan of Ziyech gaat slagen bij Chelsea. "Hakim is een volwassen speler, een echte leider inmiddels. Hij weet ook heel goed wat hij kan en waar hij naar toe wil. Daarom hebben we ook heel lang met een transfer gewacht, omdat de juiste club met het juiste verhaal niet voorbij kwam", vertelt Nakhli in gesprek met Voetbal International. "We hebben echt grote Europese clubs afgezegd. Niet alleen Sevilla. Er waren in november clubs die Hakim in de winterstop wilden overnemen, ik heb nog nooit zoveel gevlogen. Maar uiteindelijk hadden we daar dan geen goed gevoel over."

Ziyech over transfer naar Chelsea I 'Eindelijk mijn kans'

Nakhli had naar eigen zeggen al drie jaar contact met Chelsea over Ziyech. "Toen de interesse concreet werd, hebben we eerst met Marina Granovskaia, de directeur van Chelsea gesproken", vertelt de zaakwaarnemer over hoe de transfer naar Stamford Bridge tot stand is gekomen. De plannen die Chelsea met Ziyech heeft zien er volgens Nakhli heel goed uit. "Chelsea ziet in Hakim ook een leider, ze roemden zijn persoonlijkheid. Het eerste gesprek tussen Frank Lampard en Hakim vond telefonisch plaats op mijn kantoor. "We hebben een klik", zei hij daarna. Hakim is een gevoelsmens dus als het goed voelt, is het ook goed." Dat Ajax Ziyech in januari nog niet wilde laten gaan, nam de 32-voudig international voor lief.

Nakhli zegt dat hij en Ziyech altijd rustig blijven en zich aan een stappenplan houden. Geld is bij Ziyech van ondergeschikt belang. "Hakim maakt zich sowieso nooit druk om geld. "Dat laat ik volledig aan u over", zegt hij. Ook in de onderhandelingen met Chelsea was dat zo. "Is het goed?", vroeg Hakim. Als ik dan ja zeg, is het voor hem ook meteen klaar. Ik heb Hakim de best betaalde voetballer in de geschiedenis van Ajax en de Eredivisie gemaakt. Daar vraagt hij niet om, maar ik vind dat hij de beste speler is, dan moet hij ook het best worden betaald. Hij vertrouwt me daarin dus volledig. Aan de andere kant hebben we nooit voor het geld gekozen. Dat komt wel. Hakim wil de beste zijn, dat is zijn streven. Hij was het in Nederland en nu is slagen bij Chelsea in Engeland het volgende doel. Hakim is er als mens en speler absoluut klaar voor."

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
19
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
22
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties