Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech wijst transfer van de hand: 'Ik vind die club qua niveau gelijk aan Ajax'

Laatste update:

"Het moet wel gaan om een club waarvoor ik Ajax wil inruilen. Zo'n club is er vooralsnog niet gekomen. Tot die tijd speel ik lekker voor Ajax en doe ik gewoon mijn stinkende best", vertelt Ziyech na afloop van de met 2-0 gewonnen Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen PSV voor de camera van FOX Sports. "Ik voel me thuis hier, ik speel lekker veel. Ik vind dat (Sevilla, red.) qua niveau soortgelijk aan Ajax."

"Ik denk dat iedereen goed met elkaar kan opschieten, het is een heel leuk team. We hebben plezier. Dat moet je niet zomaar willen inruilen voor niks", vervolgt Ziyech. "Je moet niet gaan vertrekken om te vertrekken; het moet wel iets zijn waar je achterstaat. Zoals ik altijd heb gezegd: het plaatje moet compleet zijn. Alles moet kloppen. Zolang ik dat gevoel niet heb, vertrek ik niet bij Ajax."

Ziyech speelde tegen PSV overigens als invaller ruim een halfuur mee bij Ajax. De middenvelder begon op de bank vanwege zijn verlengde vakantie vanwege de Afrika Cup met Marokko, maar werd in de tweede helft alsnog ingebracht door trainer Erik ten Hag. Op dat moment was de eindstand overigens al bereikt, door doelpunten van Kasper Dolberg en Daley Blind.

Denk jij dat Hakim Ziyech deze zomer alsnog vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties