Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech zat op tribune: 'De coach vond hem bescheiden'

Laatste update:

"Ziyech is een geweldige speler, maar dit soort wedstrijden zijn niet goed voor hem. Hij heeft veel potentie en er zullen wedstrijden komen waarin hij beslissend kan zijn", zei de bondscoach toen. De rechterhand van Renard, Patrice Beaumelle, geeft donderdag in een interview met Le Monde meer tekst en uitleg: "Hij had zijn debuut nog niet gemaakt en Renard vond hem veel te bescheiden overkomen."

"Ik ben daarom naar Nederland gevlogen om hem in die wedstrijden aan het werk te zien en daarin was Ziyech heel anders. Als hij naar een grote club gaat, heeft hij geen andere keuze: dan mag hij niet bescheiden zijn. Hij heeft veel talent, maar moet zich nog verder ontwikkelen", aldus Beaumelle. "Ziyech is gewoon een erg goede speler, wiens stijl mij doet denken aan die van Angel Di María. Een goede techniek en voetbalvisie."

Is Hakim Ziyech te bescheiden in het veld?

Meer nieuws

Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
0
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
3
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties