Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ziyech zit als stilist tegen het rijtje Cruijff, Van Basten, Bergkamp aan'

Laatste update:

"Ziyech zal niet worden opgegeten in Engeland, hij beschikt over zoveel kwaliteit", voorspelt voetbalcommentator Jan Roelfs. "Als ik een rijtje van Ajacieden maak, denk ik aan Johan Cruijff, Marco van Basten, Dennis Bergkamp en Hakim Ziyech, in die volgorde. Ik vind echt dat hij daar als stilist dicht tegenaan zit." Volgens Roelfs is de middenvelder van een uitstervend ras. "Ik ga voor iemand als Ziyech naar het stadion, dat is voor mij een belangrijke voorwaarde. Daar zijn maar weinig voetballers van."

Drie op een rij voor Ziyech: 'Lille-uit was mooiste moment' | AJACIED VAN HET JAAR 2020

Roelfs weet dat de Premier League veel fysieke kracht vergt, maar hij hoopt niet dat Ziyech hierdoor extra veel aandacht zal schenken aan krachttraining. "Zoals Willem van Hanegem al zei: Hij blijft altijd zijn acties maken, ook als het niet lukt." Een bepaald spelonderdeel van Ziyech kan volgens Roelfs wel nog een stuk beter. "Dat balverlies zal naar beneden moeten, want daar zal hij op worden afgerekend. Ik denk dat hij in Engeland gaat slagen."

Collega-commentator Jeroen Elshoff is het roerend eens met de analyse van Roelfs. "Nu gaan we eindelijk zien wat hij waard is. Ik denk ook dat Ziyech het gaat redden, maar net zoals elke speler die naar de Premier League vertrekt zal het heus niet vanaf de eerste dag allemaal fantastisch zijn. Het zal bij Chelsea heus wel even aanpassen worden, maar dat kan Ziyech altijd heel goed. Dat heeft hij in het verleden wel bewezen." Ziyech, die in Nederland verder uitkwam voor sc Heerenveen en FC Twente, tekende bij Chelsea een contract tot medio 2025. Met zijn overgang is een transfersom van veertig miljoen euro gemoeid.

Heeft Hakim Ziyech de juiste keuze gemaakt met Chelsea?

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties