Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech zorgt voor verrassing met keuze voor mooiste Eredivisie-doelpunt

Laatste update:

Het in zijn ogen mooiste doelpunt maakte Ziyech namelijk tégen Ajax, toen hij namens FC Twente in september 2015 (het duel eindigde in 2-2) de Amsterdamse doelman Jasper Cillessen verschalkte met een panenka. De NOS kondigt aan dat Touzani het verder met de 27-jarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler gaat hebben over 'zijn liefde voor Ajax ("Ik ga de club enorm missen"), de aanvankelijke scepsis van de Amsterdamse fans ("Je kan twee dingen doen: ermee zitten of negeren") en zijn keuze voor Chelsea ("Een mooie, grote club met een trainer die graag aanvallend voetbal speelt")'.

Frenkie de Jong, Steven Bergwijn en Matthijs de Ligt spreken een videoboodschap in voor Ziyech, terwijl André Onana, Quincy Promes en Willem van Hanegem in de dug-out van de Johan Cruijff ArenA aanwezig waren. "Ik heb genoten van het gevoel dat hij heeft als speler. En dat hij maling heeft aan iedereen. Als het mislukt, kruipt hij niet in zijn schulp. Dan gaat hij het gewoon weer proberen", zo geeft De Kromme te kennen.

Aan de mensen die twijfelen of Ziyech het bij Chelsea gaat redden, heeft Van Hanegem een duidelijke boodschap. "Ze beginnen nu alweer te zeiken: redt hij het of redt hij het niet? Ik denk dat hij het gewoon redt", stelt Van Hanegem. Ziyech speelde namens sc Heerenveen (tussen 2012 en 2014), FC Twente (tussen 2014 en 2016) en Ajax (tussen 2016 en 2020) 216 Eredivisie-wedstrijden, waarin hij goed was voor 79 doelpunten en 97 assists.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
0
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
3
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties