Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyechs Rolls-Royce t.w.v. 500.000 euro crasht in Amsterdam

Laatste update:

Op zondagavond is een aanrijding geweest tussen twee auto's op de Willem Schoutenstraat in Amsterdam. In de buurt van het Rembrandtpark heeft de Rolls-Royce 'zeer veel schade veroorzaakt' en de bestuurder van een van de wagens is aangehouden door de politie. Het is niet duidelijk welke bestuurder is meegenomen.

@amsterdam1mocro #ajax #hakim Ziyech auto in de prak #amsterdam#rolls royce #loodgieterswerk ? origineel geluid - Amsterdam Mocro

Na de botsing reed de Rolls-Royce over een vol fietsenrek heen. Wat de totale schade precies is, is vooralsnog onduidelijk. Er is verder niemand gewond geraakt bij het ongeluk. Een buurtbewoner laat in gesprek met AT5 weten dat hij een 'harde klap' hoorde. "We gaan uitzoeken wat hier precies gebeurd is", voegt een politiewoordvoerder toe. "Een van de automobilisten is aangehouden."

Al snel werd duidelijk dat het om de auto van Ziyech gaat, al lijkt hij zelf zijn auto niet te hebben bestuurd. "Agenten en werknemers van een bergingsbedrijf zijn druk bezig met het opruimen van de schade. De kruising is nog afgezet en de Rolls Royce is al meegenomen door het bergingsbedrijf", weet de Amsterdamse krant.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de VDM Cars (@vdmcars)

Meer nieuws

Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
2
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
5
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
27
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0
Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
12
Koeman lijkt rol van Memphis tijdens Nederland - Engeland te onthullen
94

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties