Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zlatan: 'Anderen wilden het niet zien, maar ik heb het al voorspeld'

Laatste update:

"Nee. Dit is precies wat ik had voorspeld. Anderen wilden het niet zien, maar ik ben gekomen om die mensen te laten zien dat ik gelijk had", reageerde Ibrahimovic tegenover de Britse pers. "Dit was heerlijk, echt heerlijk. Zij kwamen terug tot 2-2 nadat wij op 2-0 kwamen. In de laatste minuten scoorde ik na een fantastische voorzet van Ander Herrera. Dit is echt een teamprestatie. Dit gaat niet om mij, maar om het collectief."

"Ik denk dat je het meer waardeert als je ouder wordt. Op jonge leeftijd vond ik het leuk, maar wist ik niet wat het inhield om een prijs te winnen. Hoe ouder en volwassener ik werd, hoe meer ik ging beseffen dat het echt om prijzen winnen gaat. Overal waar ik heb gespeeld, heb ik prijzen gewonnen. Ik blijf winnen, waar ik ook ben. Dat zal niet veranderen, ook niet in Engeland", stelt de ex-Ajacied. "Hier ben ik voor naar Manchester United gekomen. We moeten prijzen blijven winnen, want dat zorgt voor tevredenheid bij mij."

-
Vind jij dat Zlatan Ibrahimovic nog een jaar bij Manchester United moet blijven?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties