Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zlatan en Pogba hebben grootste lol na afloop: 'Die had je moeten afgeven'

Laatste update:

Pogba stond negentig minuten op het veld. "Het was geweldig. Mijn 'debuut' en we winnen. Ik ben erg blij dat ik weer thuis ben. Ik hoop dat we blijven winnen en beter en beter worden. Ik voel me goed. Op het eind was ik een beetje moe, maar mijn benen voelen goed aan", zo verzekerde de Fransman.

Ibrahimovic zorgde voor het klassenverschil, maar de aanvaller wilde na afloop liever stilstaan bij de teamprestatie. "Als het team het goed doet, dan zit het met de indivuele prestaties ook goed. Ik probeer te doen waarin ik goed ben. Ik sta nu op drie doelpunten in de Premier League, ik ben erg blij voor het team. Twee competitieduels, twee zeges. We worden beter en beter. Een goede start. Maar we moeten doorgaan met het winnen van wedstrijden, daar moeten we gewend aan raken."

"De Premier League is een zwaardere competitie dan de Ligue 1 en je moet weten hoe het allemaal in elkaar steekt. Het maakt niet uit of een doelpunt vroeg of laat valt. Dat is hetzelfde, het gaat om de drie punten." Zlatan en Pogba hadden na afloop ook een duo-interview. Het tweetal kan het zeer goed met elkaar vinden. Zo hadden ze de grootste lol om een gemiste kans van de Fransman in de slotfase.

Zlatan moest lachen en zei dat hij beter de bal aan hem kon geven, in plaats zelf jacht te maken om een doelpunt. De twee moesten lachen, waarna presentator Geoff Shreeves tegen de Zweed zei: 'Ik dacht dat je net had gezegd dat het niet uitmaakt wie er scoort'. Ibrahimovic richtte zich met grote ogen tot zijn ploeggenoot en zei: 'Ja, maar deze bal had je moeten afgeven'. Pogba had het niet meer en zo kwam het interview ten einde.

Zlatan Ibrahimovic en Paul Labile Pogba na afloop! 󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 19 augustus 2016

-
Denk jij dat Manchester United landskampioen wordt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties