Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zlatan Ibrahimovic had het zwaar in quarantaine: 'Ik gaf namen aan de muren'

Laatste update:

"Toen ik positief testte, was ik gelaten en zelfs een beetje nieuwsgierig. Ik dacht: laat maar komen, we zullen wel eens zien. Het trof de hele wereld, een tragedie, en nu overviel het ook mij. Nu kon ik zelf voelen en ontdekken wat het virus betekende." Ibrahimovic kon de strijd met het virus wel aan, maar hij zag mentaal af. "Ik had een beetje hoofdpijn. Het was gewoon een beetje vervelend, een beetje lastig. En ik verloor ook een beetje mijn smaak. Maar ik was de hele tijd thuis en daar werd ik echt boos om. Ik kon niet naar buiten. Ik kon niet trainen. Stilzitten is voor mij verschrikkelijk. Op den duur werd het echt een mentale kwestie."

"Ik sprak zelfs met het huis en gaf namen aan mijn muren. Ik begon me ook allerlei ziektes aan te praten die ik niet had. Eén ding is duidelijk: dit virus is verschrikkelijk en daar moeten we met z'n allen tegen strijden Daarom: houd afstand en draag altijd mondmaskers." Zlatan's vrouw en kinderen verblijven in Zweden en hij mist ze enorm. "Maar echt veel. Ik ben uitgeput en kan er niet meer tegen. Ik zou enorm graag bij mijn vrouw en kinderen zijn. Ik heb geprobeerd er naartoe te gaan, maar trainer Stefano Pioli zei dat ik ook familie heb bij deze club. Hij zei: 'In Zweden heb je 2 zonen, bij Milan heb je er 25'."

Ibrahimovic maakte na bijna drie weken zijn rentree. Sinds 22 november, toen hij tegen Napoli een hamstringblessure opliep, kwam de aanvaller echter niet meer in actie en zodoende staat zijn teller na slechts zes Serie A-optredens op liefst tien treffers. "Iedereen vraagt mij altijd hoelang ik nog zal doorgaan. Mijn antwoord is eenvoudig: ik blijf voetballen tot wanneer ik kan doen wat ik nu doe", verzekert de aanvaller, die in oktober zijn 39e verjaardag vierde. "En als ik bij Milan kan blijven, zal ik dat doen."

Ibrahimovic heeft nog genoeg dromen. Zo gaat AC Milan na veertien speeldagen aan de leiding in de Serie A. "Je moet de moed vinden om te dromen van de titel. We willen veel bereiken. We moeten hongerig zijn, elke wedstrijd aangaan alsof het de laatste is. Je moet keihard werken en opofferingen maken. Of ik gek word als iemand een slechte pass geeft? Natuurlijk. En wat er gebeurt als ik zelf in de fout ga? Ik ga nooit in de fout", sloot hij op zijn kenmerkende stijl af.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
21
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties