Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zlatan Ibrahimovic keert ijzersterk terug en beslist Milanese derby

Laatste update:

Internazionale begon goed aan de wedstrijd, maar dat veranderde toen Ibrahimovic in de zestien op de hakken werd getikt door Aleksandar Kolarov. De Zweed zag zijn penalty vervolgens gekeerd worden door Samir Handanovic, maar had geluk dat hij de bal in de rebound alsnog kon binnentikken: 0-1. Drie minuten later was het opnieuw raak voor Ibrahimovic, die daarvoor ploeggenoot Rafael Leão dankte. Laatstgenoemde passeerde op de linkerflank Danilo D'Ambrosio en leverde een ragfijne lage voorzet af op Ibrahimovic: 0-2.

Internazionale - AC Milan: ? 13' - Zlatan Ibrahimovic ? 16' - Zlatan Ibrahimovic

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 17 oktober 2020

Daarmee was de wedstrijd nog lang niet gespeeld, want Inter knokte zich al snel terug. Ivan Perisic bereikte op de linkerflank de achterlijn en had geluk dat zijn lage voorzet via de vingertoppen van Gianluigi Donnarumma bij Romelu Lukaku belandde, die simpel binnen tikte: 1-2. Het spel bleef daarna op en neer golven. Inter had in de blessuretijd van de eerste helft pech dat een kopbal van Lukaku tegen de buitenkant van de paal ging.

Ook na rust bleken de Milanese clubs aan elkaar gewaagd. Internazionale had het meeste initiatief, terwijl Milan vooral gokte op de tegenaanval. Achraf Hakimi kreeg de grootste kans. De rechtsback dook in de zestien op bij de tweede paal en probeerde het met een zwevende kopbal, maar mikte vrij ver naast. Inter dacht in de 73ste minuut een penalty te krijgen, toen Lukaku na licht contact met Donnarumma naar de grond ging. De VAR oordeelde echter dat de doelman van Milan geen overtreding maakte en draaide de beslissing terug.

Lukaku kreeg in de 93ste minuut nog twee grote kansen, maar verlengde eerst een pass van Lautaro Martínez tot net naast de paal, en zag daarna een hakbal stranden op het lichaam van Donnarumma.

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
17
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
16
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties