Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zlatan Ibrahimovic strijkt autoriteiten tegen de haren in met ludieke oproep

Laatste update:

"We zien jullie allemaal morgen, dinsdag om 15.00 uur in het Malmö Stadion voor de onthulling van het standbeeld. Zlatan geeft gratis toegang aan alle jongeren van scholen in Malmö om de ceremonie bij te wonen!", zo omschrijft Ibrahimovic de ludieke actie op zijn Twitter-pagina. De verwachting is dat de 38-jarige aanvaller zelf ook aanwezig is bij de onthulling van zijn standbeeld, ondanks het feit dat hij tegenwoordig in de Major League Soccer actief is.

Ibrahimovic begon zijn loopbaan bij Malmö FF, dat de aanvaller in 2001 aan Ajax verkocht. Daarna volgden avonturen bij onder meer Barcelona, Internazionale, AC Milan en Paris Saint-Germain. De voormalig international van Zweden, met 116 caps achter zijn naam, heeft bij Los Angeles Galaxy een verbintenis tot het einde van 2019.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
3
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
11
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties