Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zlatan Ibrahimovic (40) tekent ondanks zware blessure toch een nieuw contract

Laatste update:

Milan werd afgelopen seizoen kampioen in Italië, maar de inbreng van Ibracadabra was niet gigantisch groot. De Zweed kwam uiteindelijk tot 23 wedstrijden in de Serie A, waarvan hij er elf in de basis stond. Zlatan maakte in totaal acht goals en moest door blessureleed voornamelijk in de slotfase van het seizoen toekijken. Vanaf de tribune en later de reservebank zag hij hoe zijn ploeggenoten de rust bewaarden en op de slotdag de Scudetto grepen. Na het seizoen onderging Ibrahimovic een operatie aan de knie en mede daardoor staat hij nog wel even buitenspel.

Het was daardoor ook lang onzeker of Milan wel door wilde met de ervaren aanvaller, maar nu is er door beide partijen toch een knoop doorgehakt. Ibrahimovic ondertekent een contract dat hem nog een seizoen in San Siro houdt en daarin kan hij na zijn herstel bewijzen dat hij nog lang niet oud en versleten is, maar nog altijd een bijdrage kan leveren aan een team in de Europese top. Milan gaat namelijk als kampioen van Italië de Champions League in en wil in die competitie geen modderfiguur slaan.

Daadwerkelijk minuten maken zal Ibrahimovic in 2022 naar alle waarschijnlijkheid niet gaan doen. De Zweed is herstellende van een knieoperatie en zal pas in januari weer beschikbaar zijn. Volgens Ibrahimovic had de operatie al veel eerder moeten gebeuren, daar hij zes maanden zonder kruisband speelde. "Zes maanden lang had ik een gezwollen knie, omdat er geen kruisband in zat", vertelde hij op Instagram. "Ik heb meer dan twintig injecties gezet en ik nam elke dag pijnstillers. Ik heb de afgelopen zes maanden amper geslapen ik heb nog nooit zoveel geleden op en naast het veld. Maar ik moest mijn teamgenoten en trainer kampioen van Italië maken, want dat had ik ze beloofd."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Ibrahimovic begon zijn carrière in de jeugd van Malmö FF. Via Ajax, Juventus, Internazionale en Barcelona kwam hij in 2010 voor het eerst bij AC Milan te spelen. De aanvalsleider speelde in totaal 159 wedstrijden voor de huidig kampioen van de Serie A en maakte over twee periodes 92 doelpunten. In totaal schoot de topspits 492 keer raak in zijn gehele loopbaan. In zijn interlandloopbaan bij Zweden maakte hij 62 doelpunten in 121 duels. Vorig jaar werd het contract met de aanvaller ook al met een jaar verlengd.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
13
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties