Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liggen Ajax en Feyenoord te slapen? 'Het niveau van die twee clubs kan ik aan'

Laatste update:

Zijn trainer Rogier Meijer werkt nu twee seizoenen met Sandler samen. De mandekker kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Feyenoord. Nog elke dag verbaast Meijer zich over wat zijn verdediger op de training laat zien. "Dat meen ik echt, ik zie hem nog steeds dingen doen die ik nog nooit heb gezien", zegt hij tegenover Voetbal International.

De oefenmeester gaf begin dit seizoen aan dat Sandler van Champions League-niveau is en staat nog steeds achter die uitspraak. "Hij is een van de beste centrale verdedigers van Nederland, mits hij de fitheid behoudt die hij nu heeft. Natuurlijk verbaas ik me er weleens over, maar ik geniet er nog meer van. De oplossingen die hij vindt tijdens een positiespel, dat is next level."

Meijer is er ook van overtuigd dat Sandler meekan bij Ajax, Feyenoord op PSV. "Ik vind het wel leuk als mensen dat zeggen, hoor", reageert de verdediger wanneer hij de uitspraken van zijn trainer hoort. "Maar ik weet zelf ook wat ik kan en welk niveau ik kan halen. Ja, ik kan het niveau van Ajax aan. Dat durf ik wel te zeggen."

Sandler durft eveneens te stellen dat hij mee kan bij zijn oude club Feyenoord. "Ik heb daar gezeten en toen had ook niet het gevoel dat ik het niet aankon. Ik raakte alleen geblesseerd tijdens mijn tweede training. Weer had ik pech, ja. Ik ben daar verder niet meer zo mee bezig, maar ik weet wel wat ik kan."

Dat Sandler Feyenoord in de finale van de KNVB Beker treft noemt hij 'bijzonder'. De Rotterdammers huurden hem in het seizoen 2022/23 zes maanden van Manchester City. "Ik heb bij Feyenoord een leuke tijd gehad, ook al duurde het maar een half jaar. Of ik nu nog daar had gespeeld als ik fit was gebleven? Dat zullen we nooit weten. Nu is Feyenoord mijn oude club en hoop ik zondag van ze te winnen."

Met de bekerfinale op het programma wil de geboren Amsterdammer zich nu nog niet te veel bezig houden met zijn sportieve toekomst. "Natuurlijk wil ik zo hoog mogelijk voetballen, maar ik ben oprecht als ik zeg dat ik nu nog niet nadenk over een transfer. In de zomer zie ik het wel."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties