Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zlatan scoort twee keer, gewisselde Cavani boos bij riante Parijse zege

Laatste update:

Toulouse staat met negen punten voorlaatste en na achttien minuten was al duidelijk dat het bezoek een verloren wedstrijd speelde in Parijs. Op dat moment stond de 2-0 namelijk al op het scorebord: Ángel Di María krulde een vrije trap er van ver in één keer in en Zlatan Ibrahimovic kopte raak nadat hij de bal op een presenteerblaadje kreeg van Marcel Tisserand. De Zweed maakte daarmee voor de zesde competitiewedstrijd op rij een doelpunt en het was bovendien zijn vijftigste competitietreffer in het Parc des Princes.

Hij had er voor rust ook nog 3-0 van kunnen maken, maar vond dit keer Ali Ahamada op zijn pad. In de tweede helft liet Laurent Blanc zijn basiself nog een kwartier staan en vervolgens bracht hij Lucas Moura binnen de lijnen voor Edinson Cavani. De spits was furieus dat hij er vanaf moest en ging heel boos zitten. Voor de camera's was duidelijk te zien dat hij hardop 'puta' zei, overigens niet in de richting van zijn coach. Ook Di María mocht de wedstrijd niet afmaken en stond zijn plek af aan Ezequiel Lavezzi.

De wissels hadden een positief effect op het spel van de Parijzenaars. Na een piekfijne voorzet van Gregory van der Wiel kopte Lucas drie minuten na zijn invalbeurt tegendraads de 3-0 binnen. Tien minuten daarna tekende Ibrahimovic voor zijn tweede treffer van de avond, al gingen de credits vooral naar Lucas. De gretige Braziliaan slalomde langs diverse spelers van Toulouse, alvorens hij hard op doel schoot. Doelman Ahamada kreeg er slechts een hand tegenaan en werd in de rebound geklopt door Ibrahimovic.

Het pak slaag dat Paris Saint-Germain uitdeelde was daarmee nog niet ten einde. De kampioen bepaalde de eindstand voor eigen publiek op 5-0 en deed dat via Lavezzi. El Pocho ontving de bal van Ibrahimovic en maakte het eenvoudig af: zijn tweede doelpunt van deze competitie. Paris Saint-Germain staat volkomen onbedreigd bovenaan en heeft nu twee weken rust. Vervolgens gaat de kampioen op bezoek bij Lorient.

-
De alleenheersing van Paris Saint-Germain in Frankrijk blijft voorlopig voortduren

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties