Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zo close als Siem de Jong ben ik nooit met de trainer geweest'

Laatste update:

Frank de Boer liet Moisander aanvankelijk buiten beschouwing, maar nam hem vervolgens toch weer op in de groep. Komend weekend speelt de Fin zijn laatste wedstrijd in Amsterdamse dienst en dus komt er (opnieuw) een einde aan zijn tijd bij Ajax. Met vervelende gevoelens omkijken doet hij echter niet, ook niet richting De Boer. Moisander zegt de trainer dankbaar te zijn voor wat hij hem heeft geleerd.

"Ik vond het een heel speciaal moment dat hij me aanvoerder maakte. Hij zei dat ik belangrijk was voor de ploeg en de logische opvolger van Siem de Jong zou zijn. Zo close als Siem, die ook de tactiek tot in detail besprak, ben ik nooit met de trainer geweest. Maar de relatie was goed. Ik ben hem dankbaar dat hij ons, in mijn tijd bij Ajax, naar twee landstitels heeft geleid", geeft Moisander aan in De Telegraaf.

Ajax zal Niklas Moisander volgend seizoen missen

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
11
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties