Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zo coachte Ten Hag zoals iedereen verwacht van een coach van Ajax'

Laatste update:

Ten Hag moest puzzelen in zijn opstelling doordat Joël Veltman en Daley Blind geschorst waren. Hij koos voor het centrale duo Perr Schuurs en Lisandro Martínez, terwijl Noussair Mazraoui vanaf het middenveld startte. "Desondanks bleef de speelwijze eender en oogde het door de persoonlijke invulling van Mazraoui zelfs nog iets offensiever", zag Driessen. "Martinez valt niet te vergelijken met Daley Blind in aanvallende zin, maar defensief stond hij zijn mannetje tegen de loeisterke spits Victor Osimhen."

"Zo coachte Ten Hag zoals iedereen verwacht van een coach van Ajax", vervolgt Driessen zijn analyse in de krant, die zag dat de trainer geen consessies deed aan de speelwijze van de Amsterdammers. "Daarin past ook de één-op-één wissel van Noa Lang op slag van rust voor de geblesseerde Zakaria Labyad. Niet de boel omgooien om voor de zekerheid van Klaas-Jan Huntelaar te kiezen, maar de voorkeur geven aan een talentvolle speler uit eigen opleiding. Het leverde veel meer op dan de snelle treffer van Hakim Ziyech en de uiteindelijke knappe 2-0 overwinning. Ten Hag verschafte zich met zijn gedurfde keuzes een aantal extra alternatieven voor het verdere verloop van het Europese seizoen. Tevens gaf hij met Schuurs en Lang een positief signaal af naar de eigen jeugdopleiding."

"Het betekende wel dat 32,5 miljoen euro aan aankopen van afgelopen zomer niet in actie kwam", aldus Driessen. Hij merkt op dat Kik Pierie, aangetrokken voor vijf miljoen euro, achterbleef in Amsterdam, terwijl jeugdspeler Jurriën Timber door Ten Hag werd opgenomen in de wedstrijdselectie. "Met naast hem Razvan Marin (12,5 miljoen euro) en Edson Álvarez (15 miljoen euro)." Laatstgenoemde was halverwege de vervanger van Noussair Mazraoui, die in de eerste helft ontsnapte aan een tweede gele kaart. "Eigenlijk was dat het enige smetje op een vlekkeloze avond waar Ajax verder total in control was."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
32
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
1

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties