Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zo moeten we niet spelen in Parijs, dan wordt het zeker 4-0 voor PSG'

Laatste update:

Veltman hoopt dat Ajax het dinsdag beter zal doen dan zaterdag tegen sc Heerenveen, dat op een 0-1 voorsprong kwam en zelfs kansen kreeg op meer. "Zo moeten we niet spelen tegen Paris Saint-Germain. Dan wordt het zeker 4-0 in Parijs", zegt de mandekker tegen Metro. "Wij willen bij PSG wel een resultaat halen. Het is niet zo dat wij gaan afwachten en hopen op een puntje."

Ajax speelde thuis gelijk tegen PSG (1-1) en Veltman gelooft dat de ploeg van Frank de Boer ook in het Parc des Princes kan verrassen. "Ik heb genoeg wedstrijden gezien waarin PSG thuis ook niet goed speelde. Al blijft het een fantastische ploeg met geweldige spelers. Het wordt heel lastig, maar als je geen geloof hebt dan kan je beter thuisblijven."

UEFA Champions League
Paris Saint-Germain
3 - 1
Ajax
Denk je dat Ajax dinsdag kan winnen van PSG?

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
13
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
37
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
6
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties