Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zodra het ego in het spel komt, slaagt Van Persie daar nooit in'

Laatste update:

Sportjournalist Frits Barend schrijft op de website van Helden dat de spits zich juist tegen IJsland had moeten revancheren. Het is namelijk niet goed gesteld met het imago van Van Persie, vindt hij. Barend haalt de uitval naar Pierre van Hooijdonk aan het einde van het WK aan, het probleem met de premies rond het toernooi in Brazilië en de ophef die ontstond na het akkefietje met Huntelaar.

"Van Persie had op het veld kunnen en moeten antwoorden", vindt Barend. "Maar helaas heeft hij ook tegen IJsland weer niet het verschil bij Oranje kunnen maken. Zou er een verband bestaan tussen het matige spel van Van Persie en boven beschreven kwesties?", vraagt hij zich af. Presentator Wilfred Genee denkt het antwoord te weten: ja. Dat was volgens hem vooral goed zichtbaar na afloop van het duel met Kazachstan.

Van Persie werd na de 3-1 zege gevraagd voor de camera te verschijnen, maar werd even daarvoor duidelijk geïnstrueerd door perschef Bas Ticheler. Volgens Genee volgde de aanvoerder de aanwijzingen perfect op, totdat het onderwerp-Huntelaar ter sprake kwam. "Zodra het ego in het spel komt, slaagt Van Persie er nooit in om zijn neutraliteit te behouden. Dan komt onmiddellijk een verongelijkte houding in hem boven", schrijft hij in het Algemeen Dagblad.

-
Guus Hiddink doet er goed aan om Robin van Persie bij de komende interlands te passeren

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
8
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
143
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
325
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties