Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zoekend Chelsea ontvangt tweemaal slecht nieuws uit Duitsland'

Laatste update:

Werner wil daarnaast met Duitsland naar het EK en de 23-jarige aanvaller, met achttien treffers in de eerste seizoenshelft in de Bundesliga, denkt daarom dat Leipzig de beste club is om in beeld te blijven bij bondscoach Joachim Löw. The Telegraph wist onlangs te melden dat Werner een ontsnappingclausule in zijn contract heeft staan, waardoor hij in de zomer voor een minimaal bedrag van dertig en een maximumbedrag van zestig miljoen euro kan vertrekken uit Leipzig. De aanvaller is voorlopig echter niet bezig met een volgende stap in zijn loopbaan.

Lampard: 'Deze kerstperiode stond symbool voor dit Chelsea'

Chelsea kreeg donderdag ook al slecht nieuws te verwerken. Foot Mercato meldde dat the Blues een bod van veertig miljoen euro hadden neergelegd bij Olympique Lyon op Moussa Dembélé. De Franse club kwam enkele uren later met een persbericht waarin met klem werd ontkend dat Dembéle deze maand van club wisselt. Manager Frank Lampard heeft echter met Wilfried Zaha een alternatief, al vraagt Crystal Palace naar verluidt circa honderd miljoen euro voor de aanvaller. Chelsea is daarnaast gelinkt aan aanvallers Samuel Chukwueze en Fyodor Chalov van respectievelijk Villarreal en CSKA Moskou.

Lampard moet aan de andere kant rekening houden met uitgaande transfers. Olivier Giroud wil de Europa League-winnaar het liefst zo snel mogelijk verlaten, met vermeende interesse van Internazionale, Lyon en Girondins Bordeaux. Pedro, die net als Giroud beschikt over een aflopend contract bij Chelsea, is al gelinkt aan een overgang naar de Major League Soccer. New York City FC en Inter Miami, met David Beckham als mede-eigenaar, zouden de Spaanse vleugelaanvaller willen overnemen van Chelsea.

Welke aanvaller zou het beste bij Chelsea passen?

Meer nieuws

'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
0
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
20
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties