Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zoekend Feyenoord moet schakelen na stadionproblemen van AZ

Laatste update:

Het stadion moet mogelijk een jaar lang worden hersteld en voor miljoenen van een nieuwe dakconstructie worden voorzien. De onvoorziene omstandigheden maken het onmogelijk om snel te vertrekken en dat is voor Feyenoord een hard gelag. Eenhoorn wordt in Rotterdam-Zuid gezien als de ideale man om het voetbalbedrijf op een professionele manier te leiden.

Alle pijlen bij Feyenoord waren gericht op de komst van Eenhoorn en dus moet de club zich over de ontstane situatie beraden. Ondanks de situatie in Alkmaar blijft Eenhoorn volgens het dagblad de meest interessante naam voor de vacature van algemeen directeur na het vertrek van Jan de Jong.

Eenhoorn wordt bij supporters en de Vrienden van Feyenoord al enkele jaren beschouwd als het ideale boegbeeld van de club. Voordat De Jong in 2017 algemeen directeur werd, was de oud-honkballer al in beeld. Eenhoorn wilde op dat moment niet weg bij AZ, de club waar hij op 1 oktober aan de slag ging als opvolger van Toon Gerbrands.

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties