Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zoekend Valencia slaat toe en telt dertig miljoen euro neer

Laatste update:

"Valencia is een grote club in Spanje en Europa, ik twijfelde geen moment", zo verklaart Abdennour zijn keuze. De Tunesisch international onderging zaterdag met succes een medische keuring. "Ik ben erg blij dat ik hier ben. Dit is een ambitieus en serieus project. Ik ga alles geven. Ik ben blij dat ik in de beste competitie ter wereld ga spelen."

"Aymen is een van de beste verdedigers van Europa: sterk, jong en met een groot potentieel", zo verzekert voorzitster Lay Hoon Chan. Abdennour startte zijn loopbaan in Europa bij Werder Bremen en kwam vorig jaar zomer, via Toulouse, in Monaco terecht. Daar diende hij uiteindelijk maar een seizoen van zijn vierjarige contract uit.

OFFICIEEL - Valencia neemt Aymen Abdennour over van AS Monaco. Contract tot medio 2020 en transfersom van naar verluidt 30 miljoen euro. #zodan #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Aymen Abdennour is 30 miljoen euro waard

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
3
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
71
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties