Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zoekende Hart is woedend op Guardiola en Manchester City'

Laatste update:

Volgens de Daily Mail is Hart woedend op Guardiola en Manchester City. De oefenmeester zou aan het einde van het vorige seizoen, of toch zeker rond het EK, al geweten hebben dat Hart niet zijn eerste keeper zou worden. Hart heeft volgens het dagblad aan vrienden laten weten dat hij boos is op Guardiola, omdat hij nu nauwelijks tijd heeft om een nieuwe club te vinden.

Sevilla is afgehaakt, Everton kan of wil niet voldoen aan de salariseisen van de keeper en het is nog maar de vraag of Liverpool zich komt melden. Hart denkt dat Manchester City hem niet op de transferlijst wilde zetten, omdat dan de vraagprijs van andere keepers de lucht in zou gaan. Als Bravo komt wil Hart per se weg, omdat zijn interlandcarrière bij Engeland anders tijdelijk voorbij lijkt te zijn.

Is Joe Hart goed genoeg voor Manchester City?

Meer nieuws

Ontslagen Xavi laat bedrag van 8,5 miljoen vrijwillig schieten bij FC Barcelona
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
8
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
23
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties