Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zoektocht naar vervanger Dembélé speelt Ajax mogelijk in de kaart

Laatste update:

Artikel 124.3 in de regelgeving van de bond maakt het mogelijk om dispensatie te krijgen in het geval van een zware blessure. Barcelona hoeft hier 'alleen' maar voor te bewijzen dat Dembélé minstens vijf maanden uitgeschakeld is, waarna het een vervanger aan zou mogen trekken bij een competitiegenoot. Volgens Sport heeft de huidige nummer twee van LaLiga met Getafe-aanvaller Ángel Rodríguez nu ook al een topkandidaat op het oog.

Setién gaat voor CL-zege: 'Je mag Barcelona nooit afschrijven'

De 32-jarige aanvaller is vanwege een clausule in zijn contract voor tien miljoen euro op te pikken in de voorstad van Madrid en vormt daarmee een financieel aantrekkelijke optie. Ángel staat er daarnaast naar verluidt zelf ook voor open om in de herfst van zijn carrière voor een absolute topclub te gaan spelen en doordat hij op alle aanvallende posities uit de voeten kan, zou hij ook het gemis van Suárez kunnen helpen opvangen.

Een vertrek van Ángel zou een hard gelag zijn voor Getafe, aangezien de routinier een belangrijke schakel is in het elftal van trainer José Bordalás. De aanvaller speelde dit seizoen tot nu toe 27 officiële wedstrijden en daarin was hij goed voor 13 doelpunten. Los Azulones zijn bezig aan een uitstekend seizoen in LaLiga en bezetten momenteel de derde plek, voor Sevilla, Valencia en Atlético Madrid. Later deze maand staat ook het Europa League-tweeluik met Ajax op het programma.

Zou jij Ángel Rodríguez een goede aanwinst vinden voor Barcelona?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
29
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties