Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zoektocht Van Gaal naar spits lijkt ten einde: 'Hij kan daar spelen'

Laatste update:

Fellaini werd vorig jaar al regelmatig gebruikt als stormram en liet ook in het eerste treffen met Club zien dat hij die rol beheerst. Hij tekende in de slotfase zelfs voor de 3-1. "Ik heb in het verleden vaker als 'negen' of 'tien' gespeeld, als de coach daarom vroeg", zegt hij. "Het is niet belangrijk waar ik speel, als we maar winnen. Natuurlijk is het anders dan spelen op het middenveld, maar ik vind het net zo leuk."

De aandrang om nog voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe aanvaller te presenteren lijkt daarmee minder geworden. "We moeten het afwachten", reageerde Van Gaal op de vraag of zijn selectie goed genoeg is om hoge ogen te gooien in de Champions League. "Het hangt ook van de loting en de kracht van de tegenstanders af. Maar eerst moeten we Club Brugge verslaan en daarna zien we wel verder."

United werd eerder deze transferperiode gelinkt aan Harry Kane, die vorig jaar een geweldig seizoen kende bij Tottenham Hotspur. De eerste wedstrijden speelde Van Gaal met Wayne Rooney in de spits, maar van hem is bekend dat hij liever een vrije rol daarachter vervult.

Vandaag pecies 1 jaar geleden betaalde Manchester United een clubrecord van 75 miljoen euro voor Ángel Di María. Inmiddels is de Argentijn met een verlies van 10 miljoen euro overgedaan aan Paris Saint-Germain. #wateenwereld #psg #mufc #elfideo #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Is Marouane Fellaini goed genoeg om als spits bij Manchester United te fungeren?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties