Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zoet: 'Bij mij valt het allemaal niet zo op, dat is bij Onana wel zo'

Laatste update:

De uitspraken van Unnerstall waren sowieso bijzonder omdat de Duitser door PSV wordt verhuurd aan VVV. In Eindhoven zou hij de concurrentie met Zoet moeten aangaan en dus koos hij in de zomer voor speeltijd in Venlo. Zoet is het niet eens met de mening van de boomlange keeper. "Dat is door zijn ogen natuurlijk. Ik ben hier voor het zesde jaar de keeper, ben landskampioen geworden en heb Champions League gespeeld. Op dit moment heb ik zestien doelpunten tegen. Ik denk dat de keeper met de minste tegengoals het nu het beste doet."

De 28-jarige Zoet is sinds zijn verhuurperiode aan RKC Waalwijk de onbetwiste nummer één in het Philips Stadion. Hij vindt dat de vergelijking tussen hem en Onana niet helemaal opgaat. "Hij is een totaal andere keeper dan dat ik ben. Hij is meer explosief en heeft een andere stijl van keepen. Bij mij valt het allemaal niet zo heel erg op en dat is bij Onana wel zo. Hij doet het fantastisch. Mede door hem heeft Ajax dit seizoen meerdere keren punten gehaald, maar dat is bij mij ook zo. We zitten allebei op een goed level."

Zondagmiddag reist PSV met een voorsprong van vijf punten af naar Amsterdam voor de topper tegen Ajax. De Eindhovenaren krijgen de kans de titelstrijd in het slot te gooien op bezoek bij de rivaal. Zoet weet echter dat Onana lastig te kloppen zal zijn in eigen huis. "Hij heeft zich dit seizoen al zo vaak laten zien, zowel in de competitie als in de Champions League. Ik doe dat op mijn eigen manier, we zijn twee verschillende keepers", aldus de goalie.

Vind jij dat Jeroen Zoet op dit moment de beste keeper van de Eredivisie is?

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
11
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
11
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
6
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties