Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zoet: 'Ik vind mezelf te goed om ergens heen te gaan waar ik niet zou spelen'

Laatste update:

"Ik heb een mooi nieuw contract getekend, zeker. Ik heb opties overwogen, maar heb voor mezelf de overweging gemaakt dat ik ieder weekend moet spelen. Ik vind mezelf te goed om ergens heen te gaan waar ik niet zou spelen. De Champions League heeft ook meegespeeld, maar vooral het gevoel dat goed moet zijn. Het gaat om het totaalplaatje en ik koester wat ik hier heb", zegt Zoet, die de selectie van PSV grotendeels intact zag blijven.

"PSV heeft er alles aan gedaan om een aantal andere jongens binnen de club te houden. We weten wat het is om kampioen te worden, dat gevoel willen we overbrengen naar iedereen", vervolgt de sluitpost. Hij is dit seizoen niet bang voor Ajax, dat zich flink versterkte. "Wij hoeven het niet van de daken te schreeuwen, maar voor ons is het doel duidelijk: kampioen worden. Dat hoeft niet elke dag naar buiten gebracht te worden."

"De manier van spelen bevalt me. Ik zie nieuwe uitdagingen voor dit seizoen", zegt Zoet. Zijn keuze om te blijven heeft ook deels te maken met Oranje, waar hij met Jasper Cillessen lijkt te strijden om een plaats onder de lat. "Het is belangrijk dat ik hier goed speel in de competitie en Europees. Ik heb mijn ding in dat geval gedaan en dan ligt de keuze bij anderen."

Bereikt PSV de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
46
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties