Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zoet klopt aan bij verzorger: 'Eddie heeft wel een middeltje met peper'

Laatste update:

"Het is vaker voorgekomen. Als keeper van PSV heb ik daar vaker mee te maken. Ik hoop dat ik zaterdag niets te doen krijg. Eddie heeft een middeltje met peper. Zo kan ik mijn tenen warm houden. Ik kan ook wel een beetje tegen de kou", bekent Zoet. De sluitpost kijkt uit naar de competitiehervatting tegen Excelsior. "We beginnen weer en ik hou ervan om wedstrijden te spelen. Gelukkig is het een thuiswedstrijd op een goed veld en een vol stadion."

Voor PSV wacht in de tweede seizoenshelft een achtervolging op koploper Feyenoord. Zoet heeft er nog altijd vertrouwen in dat de Eindhovenaren aan het einde van het seizoen kampioen kunnen worden. "We hebben daar de selectie en de kwaliteiten voor en dat moet er de tweede seizoenshelft uit komen. Wij kunnen geen puntverlies meer veroorloven. De afgelopen twee seizoenen zijn we kampioen geworden en hebben ook nu weer een selectie waarmee je kampioen moet worden. Als we dat niet behalen, denk ik dat we gefaald hebben", stelt de doelman, die er afgelopen winter in Marco van Ginkel een nieuwe ploeggenoot bij kreeg.

Daarmee nam de concurrentie in de selectie toe. "Natuurlijk is het de belangrijkste taak dat we met zijn allen het doel schoon en weten te scoren. Daarnaast moet je bewaken dat we een grote selectie hebben en dat er maar elf plekken zijn en dat iedereen dezelfde kant op blijft kijken. Dat is ook belangrijk in zo'n fase", besluit Zoet.

Wie wordt kampioen van de Eredivisie?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties