Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zolang je maar niet naar Ajax gaat is het goed en waarderen ze je'

Laatste update:

"Ik ken heel veel mensen en het is leuk om die mensen weer terug te zien, maar ik hoop dat ik de punten mee naar Alkmaar ga nemen", vertelt Wuytens in gesprek met RTV Noord-Holland. Het feit dat hij vier jaar voor FC Utrecht heeft gespeeld, ziet hij niet als een voordeel. Er is ongetwijfeld wel het een en ander veranderd, zo stelt hij.

Wuytens is niet bang dat de fans van FC Utrecht hem negatief zullen onthalen en hij is daar ook niet mee bezig. "Ik heb daar vier mooie jaren gehad en zolang je maar niet naar Ajax gaat is het allemaal goed en waarderen ze je."

-
Wat wordt FC Utrecht - AZ?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties