Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zolang Van Dijk goed speelt, worden dit soort dingen hem snel vergeven'

Laatste update:

"Er lijkt geen enkel probleem te zijn tussen hem en de andere spelers. Een voetbalkleedkamer is een grappige plek. Zolang Van Dijk goed speelt, worden dit soort dingen hem snel vergeven. Ik zie hem waarschijnlijk ook wel tot het einde van het seizoen blijven", zegt Le Tissier in gesprek met The Sun. Hij vreest dat Southampton nog maar één seizoen kan beschikken over de diensten van de verdediger.

"Het wordt heel lastig om hem nog langer te houden, er zullen komende zomer wel de nodige aanbiedingen binnenkomen", vervolgt de oud-middenvelder van Southampton. "Maar ik hoop dat hij in ieder geval nog tot het einde van het seizoen zal blijven, zodat hij ons kan helpen om zo hoog mogelijk te eindigen in de Premier League."

Denk jij dat Virgil van Dijk in januari al zal vertrekken bij Southampton?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties