Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano

Laatste update:

Dat er dit seizoen geen maat staat op PSV, bewees de ploeg van Bosz vorige week in Heerenveen. Na een absolute galavoorstelling stond er na afloop 0-8 op het scorebord in het Abe Lenstra Stadion. Dat had al genoeg kunnen zijn om de titel officieel te winnen, maar daarvoor had Feyenoord later op de dag niet mogen winnen van Go Ahead Eagles. Dat gebeurde wel: 1-3.

Met negen punten voorsprong op Feyenoord en drie wedstrijden te gaan is het niet meer de vraag óf, maar wanneer PSV kampioen wordt. De kans is groot dat dat zondag gaat gebeuren tegen Sparta. Het ligt voor de hand dat Bosz geen wijzigingen zal doorvoeren ten opzichte van de masterclass in Heerenveen.

Walter Benítez staat in dat geval op doel. De Argentijn ziet de gebruikelijke vier verdedigers voor zich staan: Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Mauro Júnior. Laatstgenoemde krijgt andermaal de voorkeur boven Patrick van Aanholt, die zijn invalbeurt in Heerenveen bekroonde met de fraaie 0-8.

Het middenveld bestaat uit Joey Veerman, Jerdy Schouten en nummer 10 Guus Til. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Tillman (links). De basisplaats van de Amerikaan gaat opnieuw ten koste van Lozano, die na dit seizoen naar de MLS lijkt te vertrekken. Bakayoko werd na een andermaal sterke maand verkozen tot Johan Cruijff Talent van de Maand april. Het was alweer de vierde keer in totaal en derde keer dit seizoen dat de Belg die prijs won.

Bosz kan al een tijdje niet beschikken over Lang, die deelname aan het EK langzaam maar zeker uit het hoofd lijkt te moeten zetten. "Met Noa gaat het goed, maar hij traint nog niet met de groep", liet Bosz weten. "Of hij dit seizoen nog voor ons in actie kan komen, is nog niet zeker. We zullen dat moeten afwachten." Babadi is weer begonnen met looptrainingen, terwijl Dest dit kalenderjaar niet meer in actie komt.

Sparta Rotterdam


Bij Sparta moet trainer Jeroen Rijsdijk het stellen zonder Arno Verschueren. De aanvallende middenvelder raakte medio april geblesseerd aan zijn knie en komt dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie. Ook Joshua Kitolano en Django Warmerdam misten de voorbereiding op het duel met PSV.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Vermoedelijke opstelling Sparta Rotterdam: Olij; Bakari, Vriends, Eerdhuijzen, Van der Kust; Metinho, De Guzmán; Mito, Clement, Saito; Lauritsen.

Bekijk PSV - Sparta Rotterdam live op ESPN via Ziggo!

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

PSV - Sparta Rotterdam:

Meer nieuws

'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
5
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties