Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zonde dat Ajax niet veel gebruik van hem maakt, hij is de KKD al ontgroeid'

Laatste update:

"Ik vind het jammer dat ze Kenneth Taylor niet meer een podium geven", zegt Van Wonderen in de online talkshow van Voetbal International. "Ze geven veel talenten de kans. Ik hoor dat Taylor veel met het eerste meetraint. Wij spelen natuurlijk tegen Jong Ajax, ik vind dat echt een bijzondere speler." Taylor kwam dit seizoen tot vier goals en vier assists in zestien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. In Ajax 1 bleven zijn speelkansen beperkt tot 72 minuten, verdeeld over twee invalbeurten in de Eredivisie.

Meer: ‘Kenneth Taylor maakt indruk en verschijnt op de radar bij Europese topclub’

De middenvelder verlengde september vorig jaar zijn contract bij Ajax tot medio 2024, zo stipt journalist Freek Jansen aan in het liveprogramma. "In de voorbereiding kreeg hij heel veel de kans", zegt Jansen. "Ik weet nog tegen Red Bull Salzburg dat hij de tweede helft speelde en echt indruk maakte. In die voorbereiding zag je hem minuten maken, maar in de competitie stukken minder."

Jansen legt uit dat de concurrentie bij Ajax op de positie van Taylor groot is. "Hij komt in aanmerking voor een van die twee controlerende plekken op het middenveld. Daar heb je Ryan Gravenberch, Davy Klaassen die ze teruggehaald hebben, nu staat Edson Álvarez daar, Daley Blind speelde er tegen PSV. Komende wedstrijd (donderdag tegen Lille OSC in de Europa League, red.) wordt dat interessant, want Gravenberch is geschorst, maar dan verwacht ik dat Erik ten Hag voor Blind en Álvarez gaat."

En dus blijft Taylor voorlopig actief voor Jong Ajax, tot teleurstelling van Van Wonderen. "Ook om zo'n jongen in het spoor te zetten, moet die jongen ook de wedstrijden gaan spelen", zegt de coach van Go Ahead. "Hij is eigenlijk de Keuken Kampioen Divisie al ontgroeid." Jansen is het daarmee eens. "Je hoort eigenlijk alleen maar positieve geluiden over hem, alleen het probleem is dat hij concurreert met Gravenberch voor de positie links controlerend."

Verdient Kenneth Taylor meer speeltijd in Ajax 1?

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
42
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
6
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties