Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zonder iets tegen Ajax te hebben, is het toch mooier om daar te slagen?'

Laatste update:

Kieft vindt Bergwijn een 'openbaring' bij het Nederlands elftal en ziet in dat kader een groot verschil met de situatie bij Tottenham, waar de aanvaller slechts reserve is. "Het is zeer waarschijnlijk dat dit te maken heeft met bondscoach Louis van Gaal", geeft Kieft complimenten aan de werkwijze van de bondscoach. "Het belangrijkste is dat Bergwijn zich bij Oranje op zijn plek voelt, de manier van voetballen bij hem past en hij weer belangrijk is." De oud-aanvaller weet mede daardoor niet of Bergwijn er goed aan doet om deze zomer terug te keren in Nederland.

Meer: Josip Sutalo zorgt voor verbazing met specifieke actie: ‘Dat is kelderklasse’

De Telegraaf: Bergwijn kost minder dan hoofdprijs, maar Ajax treuzelt

Het is nog maar de vraag of de vleugelaanvaller daadwerkelijk bij Ajax gaat tekenen.Lees artikel

"Er zijn nu onderhandelingen gaande tussen Ajax en Tottenham Hotspur. Of nu teruggaan naar Nederland de beste oplossing is? Zonder iets tegen Ajax te hebben, is het toch mooier om in de Premier League te spelen en te slagen? Als je teruggaat naar wat je al kent, is je buitenlandse avontuur mislukt", zo luidt het harde oordeel van Kieft, die Tottenham een 'mooie club met een prachtig nieuw stadion' vindt. "Maar er is indertijd meer op emotie gekozen dan op ratio door Bergwijn. Datzelfde gevoel bekruipt je bij Frenkie de Jong en zijn keus voor Barcelona."

Kieft is van mening dat Frenkie de Jong enkele jaren geleden langer had moeten nadenken over de keuze voor Barcelona, voornamelijk door de aanwezigheid van Sergio Busquets op het middenveld. "Sergio Busquets is jarenlang onderdeel geweest van het gouden Barcelona met Xavi, Gerard Piqué, Andrés Iniesta en Lionel Messi. Hij is bovendien een kind van de club en Busquets doet het daar nog steeds niet slecht hè. Dan weet je als nieuwkomer dat jij op een andere plek komt te spelen als je zo'n transfer maakt", aldus Kieft.

Moet Steven Bergwijn wel voor Ajax kiezen?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
20
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
20
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties