Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zonder Luuk de Jong had ik er misschien dichter tegenaan gezeten'

Laatste update:

De twintigjarige Lammers moet zich bij de beloften bewijzen omdat Luuk de Jong en Jürgen Locadia bij het eerste elftal de voorkeur krijgen van trainer Phillip Cocu. Het tweetal was recentelijk dicht bij een transfer, maar dat ging allemaal niet door. "Het is niet zo dat ik in zo'n transferperiode de hele tijd aan het kijken ben wat er gebeurt, maar voor mij speelt dat natuurlijk wel", erkent Lammers in het Eindhovens Dagblad.

VIDEO | Wauw, wat een lekker doelpunt van Sam Lammers voor de beloften van PSV! ⚽️👏

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 8 september 2017

"Als De Jong weg was weggegaan, had ik er misschien wat dichter tegenaan gezeten bij het eerste elftal. Ik moet mezelf op trainingen laten zien en me hier bij Jong PSV tonen", aldus Lammers, die tot dusverre acht keer in actie kwam in het eerste van PSV en daarin goed was voor twee doelpunten. Hij scoorde tegen FC Groningen en PEC Zwolle.

Lammers speelde in de jeugd van VOAB alvorens hij in 2005 werd opgenomen in de jeugdopleiding van Willem II. Hij vertrok vijf jaar later naar PSV en tekende in de zomer van 2015 een driejarig profcontract in het Philips Stadion. Lammers scoorde tot dusverre twintig keer voor de beloften van PSV, maar behoort al wel officieel tot de eerste selectie van coach Cocu.

Moet Sam Lammers meer kansen krijgen in het eerste van PSV?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties