Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zorgen in Rusland na dubbelslag Ibrahimovic tegen Montenegro

Laatste update:

Montenegro hield de Zweden 38 minuten lang in bedwang, maar in de laatste minuten voor rust ging het los. Marcus Berg, in het verleden actief voor FC Groningen en PSV, opende de score met een fraaie kopbal. Berg kopte tegendraads binnen. Met een verdekt schot verdubbelde Ibrahimovic nog geen twee minuten later de marge. Keeper Vukasin Poleksic zag de bal mogelijk laat aankomen, maar de sluitpost liet de bal wel erg eenvoudig onder zijn lichaam doorglippen (3-0).

Voor Ibrahimovic was de koek nog niet op, want Poleksic werd nog voor rust uit de andere hoek opnieuw gepasseerd door de superspits van Paris Saint-Germain. Zweden had de punten op dat moment al wel in de tas, dus voor de ploeg van bondscoach Erik Hamrén was het zaak de wedstrijd rustig uit te voetballen. Montenegro had het echter nog niet opgegeven en ging vol in de aanval. Ex-PSV-keeper Andreas Isaksson hield zijn ploeg op de been, maar was kansloos bij een strafschop van Dejan Damjanovic.

Verder zou Montenegro niet komen en dat betekent dat Zweden nu staat op twaalf punten, vier minder dan Oostenrijk. Rusland, dat eerder op zondag verloor van Oostenrijk, heeft er acht en moet zich serieus zorgen gaan maken.

Het moment dat je Zlatan in levende lijve ontmoet ;)

Posted by voetbalzone on zondag 14 juni 2015

-
Is Zlatan Ibrahimovic de beste nummer 9 van de wereld?

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
16
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
43
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
71

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties