Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei

Laatste update:

De manager van Liverpool kreeg het in de slotfase van de uitwedstrijd tegen West Ham aan de stok met zijn aanvaller. Salah werd na de 2-0 derbynederlaag op bezoek bij Everton door Klopp geslachtofferd en moest tegen the Hammers genoegen nemen met een reserverol.

De Egyptenaar werd in de 79ste minuut, vlak na de 2-2 van West Ham, door Klopp binnen de lijnen gebracht, maar had vlak voor zijn wissel een woordenwisseling met zijn manager.

Salah was duidelijk niet gediend van de laatste woorden die hem werden ingesproken door Klopp en liet dat ook zichtbaar merken. Darwin Núñez, die eveneens als invaller werd gebruikt bij Liverpool, moest Salah zelfs tot kalmte manen aan de zijlijn.

Klopp wilde na afloop liever niet dieper ingaan op de woordenwisseling met Salah. "Nee. Maar we hebben elkaar al gesproken in de kleedkamer. En voor mij is het daarmee afgehandeld", zo benadrukte de vertrekkende manager in gesprek met TNT Sports.

Waar Klopp beweerde dat de vrede reeds was getekend, daar kwam Salah met een heel andere lezing. De invaller weigerde al lopend door de mixed zone om interviews te geven, al gaf hij wel een kort statement af. "Als ik vandaag spreek, dan zal er vuur zijn", werd Salah geciteerd door onder meer The Athletic.

Professionele liplezer


Volgens professionele liplezer John Cassidy, die sprak met SPORTBible, zei Salah tegen Klopp bij het gereedmaken voor zijn wissel: "Daar kan ik niets aan doen, niets."

Het antwoord van Klopp was niet te zien op de televisiebeelden, waarop Salah zijn kalmte leek te verliezen en naar verluidt antwoordde: "Ik zal een rode kaart krijgen, na zeven jaar in dienst bij de club, na zeven jaar!"

Salah speelde inmiddels 346 officiële duels voor Liverpool, maar werd nog nooit met een rode kaart van het veld gestuurd. Uit beelden direct na afloop van het laatste fluitsignaal is te zien dat Salah zijn manager negeerde en weigerde de hand te schudden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
19
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
16
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties