Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'

Laatste update:

De naam van Van Bommel werd onlangs al in verband gebracht met AC Milan, de club waar hij succesvol was als speler. Inmiddels lijkt dat gerucht echter weer de prullenbak in te kunnen, daar de Milanezen inzetten op de komst van Julen Lopetegui.

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

"Van Bommel gaat weg, en volgens mij Overmars ook", onthult Driessen. "Die zijn klaar daar. Die voorzitter (Paul Gheysens, red.) heeft zoveel financiële problemen, die kan zijn afspraken niet meer nakomen."

Driessen baseert zich onder meer op een Belgische bron. "Bij Duitsland - Nederland kwamen Mike en ik een verslaggever van Het Laatste Nieuws tegen en die zei al dat dat in de pijpleiding zat. Van de week hoorde ik dat het einde verhaal is."

"Die ploeg is ook geen schim meer van de ploeg die vorig jaar kampioen is geworden", gaat Driessen verder. Presentator Pim Sedee stelt cynisch dat dat komt door het vertrek van Gaston Ávila naar Ajax. "Ja, alle toppers zijn weggekocht", lacht Driessen.

Waar Ávila voor 12,5 miljoen euro naar Ajax vertrok, harkte Antwerp 18 miljoen euro binnen met de verkoop van Arthur Vermeeren. De talentvolle middenvelder vertrok afgelopen winter naar Atlético Madrid.

Antwerp wist slechts één van de laatste zes competitiewedstrijden te winnen en bezet de laatste plek in de kampioenspoule. De ploeg van Van Bommel staat negen punten achter op Union Sint-Gillis, dat op een Europa League-plek staat.

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
11
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
9
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
76
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
59
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties