Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zorgen om 'volledig gedestabiliseerde zombie' Ángel Di María'

Laatste update:

Di María verbleef de afgelopen maanden in quarantaine in de buurt van Parijs en dat viel hem zwaar. Volgens het Franse dagblad kampte de linksbenige vleugelspits de afgelopen tijd met slaapproblemen, angsten en tijdelijke depressie. De familie van de stervoetballer maakte zich de afgelopen maanden grote zorgen; Jorgelina Cardos, de vrouw van Di María, zou hem hebben getypeerd als een 'zombie'.

Paris Saint-Germain hervat over drie weken, op maandag 22 juni, de trainingen op trainingscomplex Camp des Loges. Di María, die ook het sociale aspect van het voetbal erg gemist heeft, kijkt enorm uit naar dat moment. De verwachting is dan ook dat de hervatting van de sport de mentale gesteldheid van de 102-voudig international goed zal doen.

Le Parisien meldt verder dat ploeggenoot Neymar zijn quarantainetijd juist uitstekend heeft doorstaan. De Braziliaanse aanvaller verbleef in zijn enorme villa in Mangaratiba, ten zuiden van Rio de Janeiro, met een vloeroppervlak van 6.200 vierkante meter. Daar werkte Neymar aan zijn fitheid en verloor hij drie kilogram lichaamsgewicht.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
2
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
5
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties