Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zorgen om Wilshere: 'Hij staat al anderhalf jaar stil'

Laatste update:

De Schot is van mening dat de 22-jarige Wilshere eens stevig aangesproken moet worden. "De foto's in de kranten waren niet goed voor zijn imago", zei Graham. "Iemand moet eens met hem om tafel gaan zitten en ik denk dat Arsène Wenger dit ook wel zal gaan doen. Zijn carrière is in de afgelopen achttien maanden nergens naartoe gegaan, hij staat al anderhalf jaar stil. De kranten zijn nu op zoek naar spelers die zich misdragen en Jack moet alles even op de rails krijgen."

"Arsène moet hem wijzen oo de verantwoordelijkheden die hij heeft", vervolgde Graham. "Er werd gezegd dat hij de nieuwe aanvoerder van Arsenal zou kunnen worden, maar dan moet hij zich niet zo gedragen." In oktober werd Wilshere ook al eens betrapt op het roken van een sigaret en Wenger was destijds woedend op de middenvelder. Wilshere moest zijn excuses aanbieden, maar blijkt niet van zijn fouten te hebben geleerd.

Ashley Cole, die dinsdag werd gepresenteerd bij AS Roma, benadrukt dat roken niet altijd schadelijk hoeft te zijn voor voetballers: "Ik heb ook wel eens gerookt, maar ik merkte daar dan weinig van op het veld", zei de linksback. "Ik had er geen last van, maar natuurlijk is dit geen goed voorbeeld. Maar Jack is een jonge jongen, hij zal hiervan leren. Het is ook niet aan mij om advies te geven, want ik ben ook geen perfecte jongen", sloot Cole af met een knipoog.

Jack Wilshere staat al anderhalf jaar stil in zijn ontwikkeling

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
8
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
16
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties