Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zorgen over situatie van Ajacied: 'Je houdt met alle scenario's rekening'

Laatste update:

"De zomer komt eraan en je weet nooit wat daar gaat gebeuren", laat Nikkie Bruinenberg weten in gesprek met Ajax Showtime. "Op dit moment is hij vierde spits van Ajax achter Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg en Mateo Cassierra. Dat brengt Kaj in een moeilijke situatie, want Ajax heeft dusdanig veel spitsen in huis, dat Kaj niet veel speelt."

Bruinenberg beweert dat een seizoen als de huidige voetbaljaargang niet wenselijk is voor Sierhuis, aangezien de jongeling weinig minuten maakt bij Jong Ajax. "Dat is geen goede situatie, want hij moet op zijn leeftijd, hij wordt volgende maand twintig, elke week spelen", aldus Bruinenberg, die Sierhuis over een tijdje wel ziet spelen in Ajax 1.

"Als je Ajax 1 kan halen, en die perspectieven zijn er, dan is het een heel serieuze optie. Je houdt met alle scenario's rekening, al is één ding volgens mij zeker: aan het eind van de rit speelt de beste. Dat zie je bij Ajax ook. Justin Kluivert is beter gebleken dan Amin Younes en speelt. Matthijs de Ligt is beter gebleken dan zijn concurrent en speelt. Voor Kaj is het zaak om eenzelfde traject in te gaan."

Verwacht jij dat Kaj Sierhuis volgend seizoen wordt toegevoegd aan de selectie van Ajax 1?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
7
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties