Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zorgen van Ten Hag worden na Heerenveen - Ajax vrijwel direct weggenomen

Laatste update:

Naast Klaassen viel ook Daley Blind uit. De verdediger bleef in de rust in de kleedkamer achter en werd vervangen door Sean Klaiber. "Blind kreeg last, dus hem hebben we eruitgehaald. Dat was wel enigszins uit voorzorg, want als het echt had gemoeten had hij nog wel door gekund. Met het oog op de wedstrijden die eraan komen hebben we er echter voor gekozen om hem te wisselen", zei Ten Hag na afloop voor de camera van ESPN.

"Klaassen verstapte zich met zijn enkel, dus dat is wel een ander verhaal. We zullen dat moeten afwachten", sprak de trainer van Ajax over de middenvelder, die werd vervangen door Mohammed Kudus. Klaassen, die in het Abe Lenstra Stadion de openingstreffer verzorgde, nam zelf direct de zorgen van Ten Hag weg. "Ik had daarvoor al een tik op mijn achillespees gehad, dus ik liep al niet echt lekker. Even later zwikte mijn enkel ook nog een keer om, toen was het klaar."

Klaassen kreeg voorgelegd of hij bij een 0-0 stand wel verder had gespeeld. "Dat denk ik wel. Het is niet heel ernstig, denk ik", sprak de middenvelder. Klaassen gaat ervan uit dat hij er komende zondag, als Ajax het in eigen stadion opneemt tegen FC Groningen, weer bij kan zijn. "Ik heb er al ijs op gehad. Nu is de enkel ingepakt. Op naar zondag!"

-

Meer nieuws

Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
0
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
6
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
16
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties