Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zorgen voor Koeman: 'Hij ligt in het ziekenhuis en het ziet er slecht uit'

Laatste update:

De doelman dreigt lange tijd uit de roulatie te zijn, nu het er alle schijn van heeft dat hij kruisbandletsel heeft opgelopen. "Forster ligt in het ziekenhuis en het ziet er slecht uit", gaf Koeman aan in gesprek met BBC Sport. "We zullen moeten wachten tot er een scan is gemaakt. Ik hoop dat het mee zal vallen, maar de dokter was niet positief", vervolgde de coach van Southampton.

Koeman was daarentegen wel te spreken over invaller Kelvin Davis, die als vervanger van Forster binnen de lijnen werd gebracht. "Het is prettig om een ervaren doelman op de bank te hebben", doelde de Nederlander op de 38-jarige Davis. "Hij heeft zijn kwaliteiten getoond. Burnley kreeg voor rust twee goede kansen, maar hij pakte ze. Onze tweede helft was erg goed, daarin hebben we gedomineerd."

Premier League
Southampton
2 - 0
Burnley
Denk je dat Fraser Forster lang uitgeschakeld zal zijn?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
3
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties