Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgen voor Koeman? Spaanse media weten hoe lang Frenkie de Jong uit roulatie is

Laatste update:

Xavi ruimde in de thuiswedstrijd tegen Celta een basisplaats in voor De Jong. De rechtspoot kreeg al vroeg in het duel een tik op zijn enkel, waarna Gavi aan zijn warming-up begon. De Jong probeerde het nog wel, maar liep een kleine tien minuten voor rust strompelend naar de kant. Barcelona kan nog niet vertellen hoe lang De Jong is uitgeschakeld, maar Spaanse media schrijven dat de controleur tot november uit de roulatie is.

Meer: Bondsarts Goedhart laat Nederland opgelucht ademhalen: De Jong haalt het EK | Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

Zorgen voor Koeman?
Koeman zal niet vrolijk zijn geworden van het uitvallen van De Jong en De Ligt. Laatstgenoemde moest halsoverkop naar het ziekenhuis om een mri-scan te ondergaan. De verdediger moet nog uitsluitsel krijgen over de ernst van zijn blessure. De Ligt kon tijdens de laatste zege van het Nederlands elftal, bij afwezigheid van Lutsharel Geertruida, nog rekenen op een basisplaats. Het wegvallen van De Jong zou als bepalende speler een nog grotere domper voor Koeman zijn. Oranje speelt volgende maand EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk (13 oktober) en Griekenland (16 oktober).

Het uitvaller van De Jong was zaterdagavond ook een flinke tegenvaller voor Xavi, die zijn ploeg in de negentiende minuut op achterstand zag komen. Luca de la Torre vond Jørgen Strand Larsen, die de bal vervolgens koel in de lange hoek schoof. De bezoekers lieten vlak voor rust na om Barcelona nog dieper in de problemen te brengen. Strand Larsen dwong Marc-André Ter Stegen met een kopbal tot een sterke reflex, waarna De La Torre de bal vanaf twaalf meter voor het inschieten had, echter schoot de Amerikaan hopeloos over.

Via een andere voormalig Eredivisionist, Anastasion Douvikas, kwam Celta na rust zelfs op 0-2. In de slotfase wisten de Catalanen uiteindelijk toch nog een spectaculaire comeback te realiseren. Robert Lewandowski bracht de stand eerst met twee treffers weer in evenwicht, waarna João Cancelo vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd de eindstand op 3-2 bepaalde.

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties