Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zou een boek, of in ieder geval een hoofdstuk, over Ronaldo moeten schrijven'

Laatste update:

"Cristiano is een speler met een efficiëntie die ongekend is in de huidige voetballerij", zo begint Ancelotti zijn lofzang in A Bola. "Hij heeft een buitengewoon talent. Daarnaast is hij professioneel en serieus; het is moeilijk om een andere speler van zijn niveau te vinden. Bij ons in de kleedkamer van Real Madrid is hij een leider."

"Hij praat veel met zijn ploeggenoten, zeker met de jonge ploeggenoten. Hij is in dat opzicht een belangrijke speler, net als Pepe, Sergio Ramos, Iker Casillas en Marcelo. Als hij de passie blijft houden, kan hij ik weet niet hoe lang doorgaan met voetballen. Dat komt door zijn geweldige fysiek en zijn unieke genetische eigenschappen."

Is Cristiano Ronaldo de beste speler van dit moment?

Meer nieuws

Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
1
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
3
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
25
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties