Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zou een enorme boost zijn als ik Messi uit de wedstrijd zou kunnen halen'

Laatste update:

De twintigjarige jeugdinternational kijkt niet met angst vooruit naar de uitwedstrijd bij Barcelona. Hij zegt 'niet in problemen' te denken, maar het duel vooral als een mooie uitdaging te zien. "Voor mezelf is het prachtig tegenover Messi te mogen staan", zegt Denswil in De Telegraaf. "Het zou een enorme boost voor mijn carrière zijn als ik hem uit de wedstrijd zou kunnen halen."

Denswil weet wat daarvoor nodig is: "Het vereist ruim negentig minuten concentratie, een perfecte communicatie met Niklas Moisander en een goede teamprestatie", doceert de mandekker, die tot dusver vier competitiewedstrijden voor het eerste van Ajax speelde. Eerder dit seizoen deed hij in de Jupiler League nog mee met Jong Ajax.

-
Stefano Denswil is momenteel de beste keus voor de positie naast Niklas Moisander

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
12
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties