Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zou me niet verbazen als clubs zich voor hem bij Manchester United melden'

Laatste update:

"Ik denk dat hij een geweldige speler voor Manchester United kan worden", zo velt McClair een positief oordeel over McTominay op het YouTube-kanaal Superstar Speakers. "Zijn situatie is vergelijkbaar met die van Darren Fletcher, die ook uit de eigen opleiding afkomstig was. McTominay heeft ambitie, is een supporter van Manchester United en hij doet er alles aan om te slagen." De oud-aanvaller prijst de veerkracht van de jonge middenvelder. "Hij heeft al de nodige tegenslagen, zoals groeipijnen, blessures en ziektes, overwonnen."

"Hij heeft het in zich om uit te groeien tot een clublegende", spreekt McClair zijn hoop uit voor de toekomst. "Voorwaarde is wel dat hij Manchester United dan lang genoeg trouw blijft. Maar het zou me niet verbazen als clubs zich op termijn melden voor hem bij Manchester United." De huidige verbintenis van McTominay bij Manchester United loopt nog drie jaar door, waardoor belangstellenden sowieso met een transfersom over de brug moeten komen.

Kort na de entree van Solskjaer bij Manchester United, begin 2019, stond McTominay nog op het punt om op huurbasis naar Celtic te vertrekken. Mede vanwege een blessure bij Paul Pogba bleef een tijdelijke overgang naar the Bhoys echter uit. De 23-jarige middenvelder, met twaalf interlands voor Schotland achter zijn naam, veroverde al snel een basisplaats en McTominay staat inmiddels op 74 wedstrijden namens Manchester United. In maart maakte hij kort voor tijd nog een doelpunt in de met 2-0 gewonnen derby met Manchester City, al was dat wel als invaller.

Verdient Scott McTominay een vaste plaats bij Manchester United?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
22
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties