Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zouden er in de Jupiler League geen betere keepers te vinden zijn?'

Laatste update:

"Ik vraag me af hoe het verder moet met die arme jongen van Vitesse", schrijft Waterreus in zijn column voor Voetbal International. Een verre terugspeelbal van Fankaty Dabo belandde in het doel van de Arnhemmers. Na afloop gaf hij aan dat hij de bal niet pakte, omdat hij dacht dat hij dan rood zou krijgen. "Voordat hij er erg in heeft, ligt dat ding al in de touwen. En dan geeft deze Jeroen Houwen later ook nog een onhandig interviewtje, wat óók weer een eigen leven gaat leiden. Als oud-keeper heb ik met hem te doen. Ik vraag me echt af wat zo'n debuut betekent voor de psyche van zo'n jongen. Hopelijk heeft Vitesse een goeie mental coach rondlopen."

Waar Jones vorig seizoen een van de uitblinkers was bij Feyenoord, is hij dit seizoen verre van een steunpilaar. Hij voelt de hete adem van Kenneth Vermeer in zijn nek. "Hij was vorig jaar een van de drie belangrijkste spelers bij Feyenoord, ik heb echt van hem genoten, maar dit seizoen vind ik Jones symptomatisch voor het verval van die ploeg. Iedereen weet dat die man in zijn leven dingen heeft meegemaakt die al het andere overstijgen", aldus Waterreus, doelend op het overlijden van het zoontje van Jones zes jaar geleden. "We hebben zaterdag nog die sfeeractie van het publiek gezien, een prachtig moment van warmte en genegenheid. En uitgerekend op dezelfde avond toont Jones aan waarom Giovanni van Bronckhorst hem niet langer kan laten staan."

Birighitti werd vlak voor het sluiten van de transfermarkt aangetrokken door NAC Breda. De Australische keeper heeft het zwaar in de Eredivisie en moest zaterdagavond tegen Ajax liefst acht keer vissen. "Ik weet niet of iemand de mensen van NAC al heeft verklapt dat hij eigenlijk helemaal geen keeper is", aldus Waterreus. "Zouden er nou werkelijk in de Jupiler League geen betere keepers te vinden zijn? Of desnoods in de Tweede of Derde Divisie? Ik geloof er helemaal niks van."

-
Het wordt tijd dat Kenneth Vermeer een kans krijgt bij Feyenoord

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
74
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties