Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zoveelste sof Sporting Portugal: puntenverlies en blessureleed Schaars

Laatste update:

Met Ricky van Wolfswinkel en Schaars in de basis begon Sporting nog wel prima in Moreira de Conégos. Aan de hand van André Carrillo waren de bezoekers ook zeker gevaarlijk, maar de thuisploeg opende vijf minuten voor het einde van de eerste helft de score. Pablo Oliveira werkte een lage voorzet van Paulinho binnen en daarbij ging doelman Rui Patrício niet helemaal vrijuit: 1-0. Het werd op slag van rust nog erger voor de bezoekers uit Lissabon.

Het centrum van Sporting stond te slapen bij een voorzet van opnieuw Paulinho en hierdoor kon Nabil Ghilas voor de 2-0 zorgen in het Parque de Jogos Commendador Freitas. Even later moest Sporting ook nog door zonder Schaars, die zich vanwege een kwetsuur moest laten vervangen door Fabián Rinaudo. Die wissel veranderde niet veel aan het spelbeeld, want Sporting controleerde, maar promovendus Moreirense, dat in de beker ook al te sterk was voor Sporting, hield eenvoudig stand.

Na een uur viel dan toch de verdiende aansluitingstreffer. Verdediger Xandao kopte uit een hoekschop steenhard de 2-1 tegen de touwen en een paar minuten later viel zelfs de gelijkmaker. Eric Dier, de achttienjarige Engelse centrumverdediger, schoot met links knap binnen. Sporting raakte hierna nog de paal en Carrillo liet in de slotminuut een reuzenkans onbenut, waardoor de ploeg van Vercauteren slechts elf punten na tien duels in de SuperLiga heeft verzameld.

-

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
27
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties