Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zowel Atalanta als Leverkusen kent verrassingen in basisopstelling EL-finale

Laatste update:

Juan Musso verdedigt het doel van Atalanta. De Argentijn is de vaste doelman in de Europa League en krijgt dan ook de voorkeur boven Marco Carnesecchi. Berat Djimsiti, Isak Hien en Sead Kolasinac zijn de drie verdedigers in het 3-4-2-1-systeem van Gasperini.

Davide Zappacosta krijgt rechts op het middenveld de voorkeur boven Hateboer, die het net als Bakker moet stellen met een reserverol. Aan de linkerkant staat Matteo Ruggeri, terwijl Éderson en Koopmeiners het blok op het middenveld vormen.

In de punt van de aanval staat Gianluca Scamacca. De Italiaans international, die een verleden heeft bij PSV en PEC Zwolle, wordt in zijn rug gesteund door Ademola Lookman en Charles De Ketelaere.

Bayer Leverkusen


Net als Atalanta heeft ook Leverkusen een vaste Europa League-doelman, wat inhoudt dat Matej Kovár de voorkeur krijgt boven Lukas Hrádecký. De driemansverdediging bestaat uit Edmond Tapsoba, Jonathan Tah en Piero Hincapié.

Xabi Alonso kiest ervoor om Josip Stanisic rechts op het middenveld op te stellen. Hij vormt de middelste linie met Exequiel Palacios, Granit Xhaka en Alejandro Grimaldo.

Florian Wirtz is weer volledig hersteld van zijn kuitblessure en begint dan ook in de basis. Hij ondersteunt Amine Adli, die in de punt van de aanval staat geposteerd, met Frimpong.

Opstelling Atalanta: Musso; Djimsiti, Hien, Kolasinac; Zappacosta, Éderson, Koopmeiners, Ruggeri; De Ketelaere, Scamacca, Lookman.

Opstelling Bayer Leverkusen: Kovár; Tapsoba, Tah, Hinacapié; Stanisic, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Frimpong, Wirtz; Adli.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Welke club wint de Europa League?

Meer nieuws

Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
2
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
12
Ten Hag bevestigt naam van andere grote trainer met wie Man United sprak
30
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
123
Live meepraten op het EK: Servië - Engeland
96
Slovenië bezorgt uitblinker Christian Eriksen en Denemarken flinke kater
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties