Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zowel Engelse als Franse interesse voor bij Real Madrid overbodige Bale'

Laatste update:

Real Madrid nam Bale in de zomer van 2013 voor 101 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Die club zou hem nu weer terug willen halen naar Engeland, zo weet The Sun dinsdagmiddag te melden. Het voornaamste struikelblok voor een terugkeer van Bale in Londen vormt zijn vorstelijke salaris in Madrid. De aanvaller strijkt volgens Engelse media wekelijks een bedrag van 690.000 euro op en dat is te gortig voor Tottenham.

Om Bale komende zomer te lozen, is Real Madrid bereid om concessies te doen. Indien er een bedrag van 11,5 miljoen euro op tafel komt, wil de Koninklijke de Welshman verhuren en meer dan de helft van zijn salaris voor de rekening nemen. De Engelse boulevardkrant meldt dat Tottenham Bale zo een seizoen kan huren, tegen een weeksalaris van 290.000 euro. Overigens zijn the Spurs niet de enige Engelse club met belangstelling voor Bale, want ook Manchester United is geïnteresseerd.

De naam van Bale duikt dinsdagochtend ook op in de Franse pers. Volgens Le Parisien is Paris Saint-Germain komende zomer van plan om bij Real Madrid te winkelen. De kampioen van Frankrijk zou Bale, Toni Kroos én Isco naar Parijs willen halen en heeft daar naar verluidt een bedrag van 210 miljoen voor over. Bale heeft in de Spaanse hoofdstad nog een contract tot medio 2022 en speelde dit seizoen 42 officiële wedstrijden, waarin hij goed was 14 doelpunten en 6 assists.

Zie jij Gareth Bale komende zomer vertrekken bij Real Madrid?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
5
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
56

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties